Competències i EpD és un projecte de formació i innovació educativa dirigit a professorat i personal tècnic d’ong que té una duració tres anys amb diferents nivells d’implicació.

El projecte té com a objectiu construir de manera participativa i reflexiva una eina teòrico-metodològica de suport al professorat i personal tècnic de les ONG que treballen l’EpD a l’escola.

L’eina consisteix en una guia que es proposa facilitar la integració de continguts, metodologies i criteris d’avaluació vinculats a la solidaritat, la pau, el desenvolupament humà sostenible i l’anàlisi de les desigualtats globals en la seqüenciació de temes dintre del currículum de l’educació primària i secundària orientat al desenvolupament de les competències bàsiques.

Competencias y EpD es un proyecto de formación e innovación educativa dirigido a profesorado y personal técnico de ONG que tiene una duración tres años con diferentes niveles de implicación.

El proyecto tiene como objetivo construir de manera participativa y reflexiva una herramienta teórico-metodológica de apoyo al profesorado y personal técnico de las ONG que trabajan la EpD en la escuela.

La herramienta consiste en una guía que se propone facilitar la integración de contenidos, metodologías y criterios de evaluación vinculados a la solidaridad, la paz, el desarrollo humano sostenible y el análisis de las desigualdades globales en la secuenciación de temas dentro del currículum de la educación primaria y secundaria orientado al desarrollo de las competencias básicas.

www.competenciesiepd.blog.pangea.org

Competenciasyed_edualter -- Lista del grupo de trabajo Competencias Basicas y Educacion para el Desarrollo

Quant a la llista Competenciasyed_edualter

Lista creada con el objetivo de facilitar la comunicaci�n entre los miembros del grupo mixto de profesorado y personal t�cnico de ONGD Competencias B�sicas y Educaci�n para el Desarrollo, y las personas que participan en la red estatal de profesorado y ONGD, para compartir experiencias y aprendizajes.

Per a veure l'historial d'enviaments, aneu als arxius de la llista Competenciasyed_edualter.

Utilització de la llista Competenciasyed_edualter
Per a enviar un missatge a tots els membres de la llista, envieu un correu electrònic a competenciasyed_edualter@edualter.org.

A les seccions següents us podreu subscriure a la llista, o canviar la vostra subscripció actual.

Com subscriure's a la llista Competenciasyed_edualter

Ompliu el formulari següent per a subscriure-us a Competenciasyed_edualter.

  Aquesta és una llista a oculta, la qual cosa significa que la llista de subscriptors només la pot veure l'administrador de la llista.
  La vostra adreça electrònica:
  El vostre nom (opcional):
  Podeu introduir una contrasenya al quadre següent. Això proporciona només certa seguretat, però evita que altres puguin canviar la configuració de la vostra subscripció. Sobretot NO utilitzeu una contrasenya valuosa, ja que pot ser que a vegades se us re-enviï per correu electrònic en format de text visible.

  En cas que no vulgueu introduir cap contrasenya, se us n'assignarà una generada automàticament, la qual rebreu un cop hàgiu confirmat la vostra subscripció. A més, sempre podreu sol·licitar-ne un recordatori quan editeu les vostres opcions personals.

  Trieu una contrasenya:
  Torneu a escriure la contrasenya:
  En quina llengua voleu que es mostrin els vostres missatges?
Subscriptors de la llista Competenciasyed_edualter
(La llista de subscriptors només està disponible per a l'administrador de la llista.)

Introduïu la vostra adreça de l'administrador i contrasenya per a anar la llista de subscriptors:

Adreça de l'administrador: Contrasenya:   

Per a cancel·lar la subscripció a la llista Competenciasyed_edualter, rebre un recordatori de la contrasenya o bé canviar les vostres opcions de subscripció , introduïu l'adreça electrònica de la vostra subscripció:

Si deixeu el camp en blanc, se us demanarà la vostra adreça de correu electrònic
Llista Competenciasyed_edualter, administrada per clara at edualter.org, curriculum at edualter.org, mariano at edualter.org
Interfície administrativa de la llista Competenciasyed_edualter (requereix autorització)
Vista general de totes les llistes de correu de edualter.org

Delivered by Mailman
version 2.1.13
Funciona amb el Python GNU's Not Unix Debian Powered